AcasăPoliticaCatarama aspira la prima functie in partid, considerandu-se "un mic Trump al...

Catarama aspira la prima functie in partid, considerandu-se „un mic Trump al PNL-ului”

Cu o motiune cu 101 semnaturi si flancat de doar trei sustinatori – spre deosebire de ceilalti doi liberali care si-au depus, deunazi, candidaturile pentru cursa interna din PNL in prezenta a zeci de colegi – Viorel Catarama si-a asigurat atentia opiniei publice in clipa in care a mentionat numele actualului lider de la Washington, afacerist cunoscut inainte de a ajunge presedintele SUA.

Descriindu-se drept „un om independent”, dar si „un mic Trump al PNL-ului in acest moment”, Catarama e punctat, in cateva cuvinte, obiectivul sau, in situatia in care va si castiga, la Congresul de luna viitoare, sefia liberalilor. „Deocamdata activitatea mea se desfasoara in PNL, iar PNL-ul are ca obiectiv, in conformitate cu programul meu, sustinerea presedintelui Iohannis pentru obtinerea unui nou mandat”, a subliniat afaceristul.

Pana la momentul de fata, pe langa Catarama, in cursa pentru prima functie in cadrul Partidului National Liberal au mai intrat oficial, in ordinea inscrierii, Ludovic Orban si Cristian Busoi.

sursa foto: Facebook/Viorel Catarama

author avatar
Cristina Stefan
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger