AcasăPoliticaCatalin Predoiu: "Victor Ponta trebuie sa-si dea urgent demisia"

Catalin Predoiu: „Victor Ponta trebuie sa-si dea urgent demisia”

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PDL, a anuntat ca solicita demisia premierului Victor Ponta.

Predoiu sustine ca nu este de ajuns ca Titus Corlatean, ministrul de Externe, sa plateasca cu postul pentru esecul de la votul din Diaspora si ca Victor Ponta, in calitate de premier, ar trebui sa-si dea si el, urgent, demisia.

„Cer demisia premierului, azi, acum. Sa-si dea urgent demisia. Demisia lui Corlatean nu rezolva problema. Demisia lui Corlatean nu va opri valul anti-Ponta, e un fapt cert ca romanii nu si-au putut exercita dreptul la vot. E un fapt grav de care s-au facut vinovati Ponta si Corlatean. Ceea ce s-a intamplat in Diaspora a incalcat Constitutia. Dreptul la vot nu tine de partid, ci de calitatea de cetatean si de Constitutie. Vrem sectii suplimentare in diaspora”, a declarat Catalin Predoiu.

Liderul PDL sustine ca membrii ACL nu au nimic in comun cu protestele care au avut loc weekend-ul trecut in cateva dintre cele mai importante orase ale tarii.

Nu in ultimul rand, Catalin Predoiu il acuza pe Victor Ponta ca refuza o dezbatere cu Klaus Iohannis si „fuge si se ascunde sub fustele lui Ghita si Voiculescu. Nu vrea o dezbatere pe teren neutru”.

author avatar
Cristi Ionita
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger