AcasăPoliticaCatalin Predoiu ii bate obrazul lui Basescu

Catalin Predoiu ii bate obrazul lui Basescu

Catalin Predoiu vrea sa impiedice destramarea PDL-ului

Tentativa esuata de racolare a edililor PDL din Arges, precum si inscrierea Partidului Miscarea Populara la tribunal l-au determinat pe Catalin Predoiu sa iasa la rampa.

Catalin Predoiu vrea sa impiedice destramarea PDL-ului

PDL nu se va destrama. Acesta este avertismentul pe care prim-vicepresedintele democrat-liberal l-a transmis ”colegilor” de la Miscarea Populara. ”PDL va rezista atacurilor politice, fie ca vin din interior, fie ca vin din exterior. PDL este atacat pentru ca, reformat si reconstruit, poate deveni o problema serioasa pentru USL”, a afirmat Catalin Predoiu, care a avut si un mesaj cu dedicatie pentru Traian Basescu, artizanul Partidului Miscarea Populara.

”Solutia adevarata vine din constructie politica, nu din rapt politic, din onestitate, nu din ipocrizie, din munca inteligenta, nu din improvizatie agresiva”, a mai precizat prim-vicepresedintele PDL.  Predoiu a fost sustinut si de vicepresedintele Cezar Preda, un alt lider cu greutate al partidului. ”Mi se pare o ipocrizie, Miscarea Populara loveste din toate partile in PDL, dar PDL va rezita mult si bine de acum inainte, va fi si mai curat si va iesi foarte puternic”, a punctat Preda.

author avatar
Adelina Ionicel
622 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger