AcasăPoliticaCatalin Ivan si-a pus in cap PSD Sector 1

Catalin Ivan si-a pus in cap PSD Sector 1

Catalin Ivan nu reuseste sa-i struneasca pe social-democratii din Sectorul 1

Impus de la centru in fruntea Organizatiei PSD Sector 1, europarlamentarul Catalin Ivan se pare ca are mari probleme cu social-democratii din filiala pe care o conduce.

Catalin Ivan nu reuseste sa-i struneasca pe social-democratii din Sectorul 1

De la simple sicane si critici pe la colturi, razboiul dintre actualul presedinte al PSD Sector 1 si tabara lui Daniel Tudorache (fostului lider al filialei) a trecut intr-o noua etapa. Mai exact, contestatarii lui Catalin Ivan vor sa puna de un Consiliu, reuniune in cadrul careia sa-i ceara socoteala si, de ce nu, chiar sa-l schimbe din functie. ”Oamenii sunt nemultumiti pentru ca domnul Ivan nu prea ajunge sa vorbeasca cu ei, cu presedintii de filiale. Este oarecum de inteles el este europarlamentar,  purtator de cuvant al PSD si atunci cand ai foarte multe atributii cumva omiti o parte dintre ele, de data aceasta si-a omis obligatiile de la Sectorul 1 si oamenii sunt nemultumiti”, a explicat Tudorache.

De partea cealalta, Catalin Ivan sustine ca asa-zisul scandal de la Sectorul 1 este o furtuna intr-un pahar cu apa. ”Am auzit ca sunt unii glumeti care se ocupa cu alte probleme, dar nu ne incomodeaza deloc”, a mai precizat Ivan.

author avatar
Victor Paun
343 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger