AcasăPoliticaCarmen Dan si Gabriela Firea vor sa mearga in scoli sa discute cu elevii...

Carmen Dan si Gabriela Firea vor sa mearga in scoli sa discute cu elevii despre „Balena Albastra”

Jocul virtual care se dovedeste a fi foarte periculos pentru copii continua sa fie in atentia autoritatilor autohtone. Mai nou, sefa MAI si Primarul Capitalei vor face echipa in incercarea de a ii face pe elevi sa inteleaga riscurile implicate de „Balena Albastra”.

Pe langa actiunile de tip preventiv desfasurate in ultimele zile din directia Politiei Romane, ai carei reprezentanti incearca sa informeze atat copiii, cat si parintii asupra riscurilor pe care le presupun jocurile din mediul online de tipul „Balenei Albastre”, ministrul de Interne a anuntat ca are in plan sa mearga saptamana viitoare, alaturi de primarul general, in mai multe unitati de invatamant din Bucuresti, pentru a discuta cu scolarii pe aceasta tema.

„Marti vom avea chiar impreuna o intalnire in scolile din Bucuresti. Vom incerca si noi, la randul nostru, sa le explicam elevilor cat de periculos este acest joc”, a precizat Carmen Dan, duminica, din Herastrau, unde au fost organizate evenimentele cu ocazia implinirii a 167 de ani de la infiintarea Jandarmeriei Romane.

author avatar
Cristina Stefan
72 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger