AcasăPoliticaCarmen Dan lamureste: nu mi-a fost propusa functia de premier

Carmen Dan lamureste: nu mi-a fost propusa functia de premier

S-a tot zvonit ca sefa MAI ar putea fi luata in calcul drept posibil succesor al lui Sorin Grindeanu la Palatul Victoria, in eventualitatea schimbarii premierului, numele sau figurand pe o „lista scurta”, alaturi de mai multe nume din cadrul PSD-ului.

Carmen Dan insasi a declarat ca totul a ajuns si la urechile sale, dar din mass-media, drept urmare nu si din directia partidului. Intrebata, concret, daca i s-a propus functia de prim-ministru, ministurl de Interne a oferit un raspuns, punand, insa, accent pe evaluarea guvernamentala si nu pe o eventuala schimbare de postura in Guvern: „Am aflat din presa (…) nu exista discutie in sensul acesta (…) Guvernul a trec printr-o evaluare, eu am fost concentrata sa raspund bine in ceea ce priveste MAI, parerea mea este ca noi ne-am facut treaba”, a declarat Dan, la Antena3.

Carmen Dan a ales, insa, sa nu comenteze pe marginea eventualitatii de a accepta functia de sef al Guvernului. „De ce discutam de speculatii?”, a replicat ministrul.

Numele sefei MAI a aparut, alaturi de cele ale Vioricai Dancila si Mihai Fifor, in dreptul variantelor de nou premier, in eventualitatea in care la CEx-ul de miercuri pesedistii vor decide schimbarea lui Grindeanu din fruntea Guvernului.

author avatar
Cristina Stefan
175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger