AcasăPoliticaCare crede Ponta ca e noua temere a lui Basescu, referitor la...

Care crede Ponta ca e noua temere a lui Basescu, referitor la PRU

Fostul sef al Guvernului are o noua teorie in ceea ce il priveste pe Traian Basescu. Si anume aceea ca acesta din urma s-ar teme de Partidul Romania Unita, formatiune despre care se stie ca in ultimele zile a reusit sa adune un numar semnificativ de parlamentari.

Si care ar putea sa-i dea emotii actualului lider al PMP-ului in privinta atingerii pragului de 5 procente care sa permita formatiunii prezenta in viitorul Legislativ. „Efectul PRU – Basescu moare de frica! Nu mai prinde 5% si intrare in Parlament in Decembrie!”, noteaza Ponta, vineri, pe Facebook. Reactia social-democratului vina la doar o zi de cand fostul lider de la Cotroceni declara, vorbind despre PRU, ca „Romania nu are nevoie de partide extremiste”. Daca a inceput atacul la PRU si Bogdan Diaconu, o face fiind speriat ca ii ia din votantii PMP si nu mai face 5% sa intre in Parlament! Calculul este corect – Basescu a incercat sa pacaleasca si electoratul nationalist, dandu-se de trei ori peste cap ca in povesti si uitand de ce a facut 10 ani ca Presedinte. Si acum nu mai tine pacaleala!”, continua Ponta, ex-premierul conchizand, scurt si sec: „Base, ti-e frica!”.

De altfel, fostul premier declara recent ca PRU-ul ar putea lua 10% la viitoarele alegeri.

Fostul lider de la Cotroceni, in schimb, vede lucrurile dintr-o alta nota. „Nu as vrea sa credeti ca este un atac la un partid valoros care s-ar naste, dar Romania nu are nevoie de partide extremiste. Partidul acesta va fi urmarit in toata existenta lui de momentul in care presedintele partidului arunca de pe scena drapelul UE”, declara Basescu, deunazi, citat de b1.ro.

240 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger