AcasăPoliticaCare crede Grindeanu ca ar fi fost cel mai bun premier de...

Care crede Grindeanu ca ar fi fost cel mai bun premier de dupa ’89

Daca tot a prezentat, seara trecuta, holul in care se afla fotografiile premierilor romani, intrebat care i se pare cel mai bun prim-ministru de dupa 1989, Sorin Grindeanu s-a gandit putin inainte de a rosti nu doar unul, ci mai multe nume.

Actualul sef de la Palatul Victoria a gasit solutia – a mers pe varianta unei combinatii de personalitati – politice sau nu – din randul ceor care au condus echipe guvernamentale, dupa revolutie. „Cred ca o combinatie- o combinatie intre Adrian Nastase, Victor Ponta si Mugur Isarescu. Asa o combinatie ar fi fost fericita”, a detaliat Grindeanu, nu inainte de a-l mentiona in descrierea premierului ideal si pe actualul co-presedinte ALDE, Calin Popescu Tariceanu, justificandu-si alegerea prin faptul ca ” a fost o perioada in care lucrurile au mers foarte bine din punct de vedere economic”.

Totodata, actualul prim-ministru social-democrat a precizat, in emisiunea de la Antena 3, ca nu s-a gandit la functia de sef al statului si a evitat sa spuna daca ar fi tentat de un al doilea mandat ca prim-ministru. „Atat timp cat facem ceea ce trebuie, atat trebuie sa ramanem”, a punctat Sorin Grindeanu.

author avatar
Cristina Stefan
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger