AcasăPoliticaCare crede Basescu ca ar fi "adevarata miza" a noului pas al...

Care crede Basescu ca ar fi „adevarata miza” a noului pas al DNA in cazul Udrea

Pe langa faptul ca e de acord cu fosta sefa a PMP, in privinta noilor suspiciuni ce apar in dreptul numelui Elenei Udrea si mai ales a contextului in care au ajuns ele la urechile opiniei publice, fostul presedinte tine sa sublinieze cateva aspecte ce tin de „adevarata miza”, in viziunea sa, a demersului adresat de conducerea DNA, deunazi, catre Parlament.

Asadar, pe langa reactia transanta avuta de Elena Udrea inca de ieri (DETALII AICI), cand s-a aflat despre faptul ca DNA vrea aviz pentru a extinde urmarirea penala in cazul deputatului fost ministru al Turismului, de aceasta data pentru suspiciuni de instigare la luare de mita (anterior fiind vorba, in acelasi dosar, despre acuzatii de spalare de bani), si Traian Basescu a ales sa faca, de aceasta data joi, pe Facebook, o „traducere” a acestei situatii. „Trimiterea dosarului cu Elena Udrea la Camera Deputatilor este pretextul perfect pentru Kovesi sa distribuie stenograme diviziei de propaganda, dand vina pe parlamentari, acum cand „sursa” cucuveaua mov a fost devoalata si compromisa. Un circ cu stenograme si documente manipulatoare, de cancan, ar putea acoperi, macar temporar, scandalul plagiatului, al vizitelor la Ghita acasa si al cucuvelei mov!!!”, considera actualul lider al PMP.

Va reamintim ca in cursul acestei zile s-a stabilit ca deputatii juristi vor analiza luni cererea DNA-ului, urmand sa emita un raport, urmand ca marti sa aiba loc si votul in plen.

95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger