AcasăPoliticaCare ar fi motivul demisiei lui Ungureanu

Care ar fi motivul demisiei lui Ungureanu

O prima posibila explicatie pentru plecarea din fruntea SIE a lui Ungureanu a venit din directia presedintele comisiei de control asupra activitatii SIE. Acesta a declarat, de la Parlament, ca seful demisionar al Serviciului amintit ar fi invocat probleme de natura personala, mai exact ratiuni ce tin de sanatate in privinta parasirii scaunului de director al SIE.

Despre problemele de sanatate in cauza, deputatul ALDE Mihaita Calimente a lasat sa se inteleaga ca ar fi destul de serioase: „mi-a spus ca este o problema destul de grava, ca trebuie sa stea la pat si ca sanatatea o considera prioritara oricarei activitati”.

Precizarile deputatului aflat in fruntea forului parlamentar care se ocupa de activitatea SIE vin in contextul in care s-a aflat ca, urmare a deciziei luate de Ungureanu, la un an si aproape trei luni de cand preluase, pentru a doua oara, sefia Serviciului de Informatii Externe. In tot acest timp, s-a aflat si faptul ca seful statului le-a scris liderilor celor doua Camere, cerandu-le sa ia act de decizia lui Ungureanu si propunandu-le sa vacanteze fotoliul destinat directorului SIE.

247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger