AcasăPoliticaCandidatura lui Antonescu, pusa la indoiala chiar de liberali

Candidatura lui Antonescu, pusa la indoiala chiar de liberali

Crin Antonescu

Planurile lui Crin Antonescu pentru 2014 depind de alianta dintre liberali si pesedisti. Cel putin asa sustine secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, care nu exclude varianta ca presedintele partidului sa renunte la cursa pentru Cotroceni.

Crin Antonescu
Liberalul Eduard Hellvig sustine ca presedintele PNL, Crin Antonescu, s-ar putea retrage din cursa pentru Cotroceni

Chiar daca se da zmeu si afirma ca poate castiga prezidentialele si fara sustinerea PSD, liderul liberal Crin Antonescu ar avea o reala problema daca ar strica prietenia cu social-democratii lui Victor Ponta.

”Credeti ca daca proiectul USL ajunge in 2014 sa fie compromis, credeti ca domnul Antonescu mai are determinarea si dorinta de a candida intr-o tara ingenunchiata fara sa-si obtina obiectivele din 2012? Il cunosc bine, nu candideaza sa ajunga presedinte cu orice pret”, a aratat secretarul general al PNL, Eduard Hellvig, mentionand insa ca USL nu se va rupe decat daca ”va abdica de la principiile care au stat la baza constituirii aliantei”. Principii pe care, in opinia liderului liberal, premierul Victor Ponta le-a incalcat in momentul in care a renuntat la proiectul ”Jos Basescu!”.

”PNL n-a agreat si nu va agrea niciodata mecanismul coabitarii. Legitimitatea o iei de la electorat, nu de la alta institutie din tara ta. (…)PNL a fost obsedat si preocupat permanent de ideea ca face politica direct catre cetatean si daca nu tine cont de ceea ce vrea cetateanul, cand vine scadenta are o problema mare cu electoratul”, a conchis liberalul Eduard Hellvig.

[poll id=”494″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger