AcasăPoliticaCand vom imparti martisoare, Basescu va fi tot la Cotroceni

Cand vom imparti martisoare, Basescu va fi tot la Cotroceni

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, si-ar dori ca partidul sa se concentreze asupra campaniei electorale si sa uite povestea cu suspendarea lui Traian Basescu.

Liviu Dragnea ii sfatuieste pe pesedisti sa nu se puna totusi cu seful statului

Ca sa-i trezeasca la realitate pe social-democratii care il vad deja demis pe seful statului, vicepremierul le-a prezentat si versiunea subra, din care Basescu este castigator pe linie. „Trebuie sa ne gandim cu totii la o varianta: daca referendumul nu va trece, s-ar putea Curtea Constitutionala, asa cum s-a mai intamplat, la o solicitare a lui Traian Basescu privind prelungirea mandatului , sa spuna     <<Da>>. Sa faca Traian Basescu cerere la Curte sa spuna ca el a fost suspendat vreo trei luni de zile prin 2012, inca o luna acum, si sa ne trezim ca impartim martisoare prin tara cu Basescu la Cotroceni, cu Ponta ales presedinte si care o sa stea pe tusa”, a detaliat Dragnea. Mai mult, a recunoscut ca ”nu vede niciun castig politic” de pe urma unei noi suspendari.  „Trebuie sa vedem daca nu tulburam mai mult apele si il ajutam pe Traian Basescu”, a mai spus presedintele executiv al PSD, aratand ca un nou referendum va avea acelasi deznodamant ca in 2012.

Traian Basescu abia asteapta sa intre in campanie

„Vreau sa va spun ca foarte multi romani, din pacate, daca sunt chemati la referendum, automat se gandesc la procurori care ii pun sa jure cu mana pe Biblie, pe masina, sau la poarta si nu as vrea sa riscam sa apara o retinere pentru populatie sa vina la vot. Pe de alta parte, sunt din ce in ce mai multi oameni, cu care eu vorbesc, care intreaba de ce mai facem lucrul asta cand oricum pleaca”, a conchis vicepremierul. In asentimentul lui Dragnea pare sa fie Ioan Rus, cel care a platit cu functia la referendumul din 2012, cand a fost nevoit sa demisioneze din fruntea Ministerului de Interne. „Nu cred ca, in momentul acesta, prioritatea zero, a noastra, este acest lucru, ci cred ca pregatirea in bune conditii si prezentarea alegerilor si prezentarea in fata poporului a unui program economic solid si valid care pe Victor Ponta sa il aduca presedinte ar fi solutia care ne intereseaza 100%, a declarat actualul ministru al Transporturilor.

[poll id=”837″]

author avatar
National
806 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger