AcasăPoliticaCalin Popescu Tariceanu: "Iohannis este o persoana inadecvata pentru functia de presedinte"

Calin Popescu Tariceanu: „Iohannis este o persoana inadecvata pentru functia de presedinte”

Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului, a avut, luni, un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis, noul presedinte ales al Romaniei.

Liderul Partidului Liberal Reformator sustine ca „Iohannis nu are nici experienta, nici competentele necesare pentru a fi presedinte al Romaniei”.

Tariceanu il acuza pe Iohannis ca „nu va fi decat o continuare a regimului Basescu. Domnul Iohannis nu este o persoana adecvata pentru functia de presedinte”.

Dupa ce l-a sustinut pe Victor Ponta, liderul Partidului Social Democrat, la turul al doilea al alegerilor prezidentiale, Tariceanu a anuntat ca isi asuma si el, intr-o oarecare masura, esecul, dar ca va ramane alaturi de social-democrati.

In legatura cu situatia lui Teodor Melescanu, ministrul de Externe, Tariceanu a afirmat ca „din ce stiu eu, domnul Melescanu a avut un mandat pe o perioada determinata. Misiunea domnului Melescanu a fost pentru a asigura conditii mai bune pentru votul romanilor din strainatate. Sigur ca situatia s-a mai imbunatatit, dar nu s-au rezolvat toate problemele”.

author avatar
Cristi Ionita
519 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger