AcasăPoliticaCalin Popescu Tariceanu a ajuns la DNA Brasov

Calin Popescu Tariceanu a ajuns la DNA Brasov

Invitat la DNA, pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul instrumentat de catre procurorii anticoruptie brasoveni in privinta unor retrocedari, al doilea om in stat a ajuns, vineri, la sediul serviciului teritorial al Directiei Nationale Anticoruptie.

UPDATE: Dupa aproximativ o ora si jumatate in care s-a aflat la audieri, in calitate de martor, Tariceanu a parasit sediul DNA Brasov, cu scurta vreme inainte de ora 13. Spre deosebire de momentul sosirii, politicianul a ales sa faca o scurta declaratie, cu privire la prezenta sa in fata reprezentantilor anticoruptie, din care, dupa cum se poate observa, nu sunt foarte multe date noi fata de cele pe care le enuntase, in cursul zilei precedente, la momentul in care facea public faptul ca urmeaza sa ajunga la DNA Brasov. „Am fost citat in calitate de martor, intr-un dosar, am raspuns intrebarilor procurorilor (…) avand in vedere ca dosarul nu este public, nu am sa fac precizari”, a lamurit presedintele Senatului, inainte de a pleca de la sediul procurorilor brasoveni.

–-

Tariceanu a ajuns la DNA Brasov in jurul orei 11.30 si s-a grabit sa intre in cladire. Dupa cum a precizat inca din ziua precedenta, cand a anuntat, prin intermediul unui comunicat, faptul ca se va prezenta- ca martor- la DNA Brasov, Calin Popescu Tariceanu a ales sa nu faca declaratii in momentul in care a ajuns la discutiile cu procurorii.

Dosarul in care procurorii au dorit sa afle un punct de vedere de la presedintele Senatului este cel in care sunt cercetate mai multe persoane, printre care si afaceristul Remus Truica si Paul Philippe al Romaniei, si in care se ancheteaza anumite retrocedari.

235 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger