AcasăPoliticaCalin Popescu Tariceanu, ”suspendat” de internauti

Calin Popescu Tariceanu, ”suspendat” de internauti

Pentru ca nu au reusit sa incropeasca o majoritate in Senat, liberalii apeleaza la ajutorul cetatenilor ca sa-l schimbe din functie pe Calin Popescu Tariceanu.

Liberalii si Monica Macovei au lansat petitii publice impotriva lui Calin Popescu Tariceanu

Ca sa-i convinga pe romani sa puna umarul online la debarcarea lui Tariceanu din fruntea Senatului, liberalii folosesc drept principal argument „abuzul” comis de liderul PLR in cazul Dan Sova. „Chemam cetatenii la semnarea unei petitii publice pentru demiterea de la conducerea Senatului Romaniei a lui Calin Popescu Tariceanu, cel care sfideaza Justitia si votul cetatenilor. De luni de zile, Calin Popescu Tariceanu profita de functia politica de la conducerea Senatului pentru a actiona impotriva Justitiei cu scopul de a-i feri de raspunsuri firesti in Justitie pe politicieni suspecti de acte de coruptie”, a declarat vicepresedintele PNL Raluca Turcan, aratand ca petitia are scopul de a spala obrazul parlamentarilor. „ Aceasta petitie este singura masura prin care se poate salva credibilitatea si se mai poate curata imaginea Parlamentului al carui scop de a servi cetateanul a fost pervertit de catre PSD si prietenii sai politici, intr-o activitate de ascundere a politicienilor suspectati de coruptie”, a mai sustinut vicepresedintele PNL. Din pacate pentru ei, liberalii s-au trezit insa un pic cam tarziu, Asociatia M10, condusa de Monica Macovei, anuntand cu cateva ore inainte ca lanseaza o petitie online pentru demiterea lui Tariceanu.

Calin Popescu Tariceanu

„Consideram ca actiunile lui Calin Popescu Tariceanu din ultima perioada reprezinta un atac la justitia din Romania si la independenta celor doua institutii cheie: DNA si ICCJ si demonstreaza inca o data dorinta constanta a anumitor oameni politici de a bloca si controla justitia. (…) Pentru toate aceste motive, consideram ca domnul Calin Popescu Tariceanu nu mai poate ocupa pozitia de al doilea om in stat si solicitam demisia sau revocarea sa imediata din functia de presedinte al Senatului Romaniei”, a precizat conducerea M10.

 

 

author avatar
Adelina Ionicel
803 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger