AcasăPoliticaBusoi si Saftoiu fac echipa la conducerea PNL Bucuresti

Busoi si Saftoiu fac echipa la conducerea PNL Bucuresti

Ramasa fara conducere „plina” dupa demisia lui Catalin Predoiu, urmare a rezultatelor obtinute de PNL in Capitala, la scrutinul de luna trecuta, filiala bucuresteana a liberalilor si-a ales un nou lider.

Numele lui este Cristian Busoi, liberalul al carui nume a figurat, la un moment dat, pe lista aspirantilor PNL la fotoliul de primar general. Fostul europarlamentar in varsta de 38 de ani s-a bucurat de sustinerea colegilor sai bucuresteni, astfel ca in cadrul sedintei Biroului Politic National de luni a primit unda verde pentru a prelua prima functie in cadrul PNL Bucuresti.

Trebuie spus ca Busoi va face echipa cu Adriana Saftoiu, care va fi prim-vicepresedinte coordonator al aceleiasi filiale, dar si purtator de cuvant al PNL.

Odata confirmat in noua functie, Cristian Busoi nu a facut un secret din faptul ca are o „munca foarte grea”, mai ales ca, alaturi de noua echipa de la conducerea PNL din Capitala au „de recuperat un numar foarte mare de bucuresteni”. Politicianul a anuntat ca si-ar dori un „dialog cu USB”, dar si ca liberalii bucuresteni vor face „opozitie totala si foarte ferma” la adresa pesedistilor.

sursa foto: Facebook/Cristian Busoi

author avatar
Cristina Stefan
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger