AcasăPoliticaBusoi, atributii in plus in PNL. Primele declaratii din noua postura

Busoi, atributii in plus in PNL. Primele declaratii din noua postura

Pe langa munca de europarlamentar si sarcinile ce ii revin in calitate de presedinte al filialei bucurestene a PNL-ului, Cristian Busoi a fost desemnat, luni, secretar general interimar al PNL.

Postura in care se va afla Busoi, pana la viitorul Congres al PNL-ului, ii revine tanarului liberal dupa ce Marian petrache a renuntat la aceste prerogative, o data intrat – zilele trecute – in vizorul DNA-ului, fiind audiat intr-un dosar in care e suspectat de abuz in serviciu.

Asadar, pana la Congresul din vara, Busoi va avea si alte atributii, pe langa cele de pana acum. De altfel, dupa ce s-a aflat ca a preluat si noua functie, Busoi a trecut, pe Facebook, un mesaj din care sa reiasa ca, in intervalul ramas pana la evenimentul cu pricina, „PNL are doua prioritati: sa faca opozitie la PSD si sa organizeze alegerile interne. De aceea, numele, oamenii, functiile conteaza mai putin. Ceea ce conteaza este sa avem o conducere interimara functionala in vederea organizarii alegerilor, astfel incat PNL sa inceapa sa recastige ceea ce a pierdut in fata oamenilor”. Totodata, Busoi considera ca e cazul sa se evidentieze faptul ca „alegerile interne din PNL nu le facem doar uitandu-ne noi la noi in partid, ci si cu fata catre oamenii care ne-au simpatizat si care s-au indepartat de noi”.

83 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger