AcasăPolitica"Buldogul" Blaga se gudura pe langa Oprea

„Buldogul” Blaga se gudura pe langa Oprea

Constienti ca fara sprijinul lui Gabriel Oprea nu vor pupa guvernare, liberalii au inceput sa-l perie pe liderul UNPR si de scamele de maine.

Cel care si-a asumat misiunea de a-l curta pe vicepremier a fost chiar co-presedintele PNL Vasile Blaga, care s-a apucat sa laude calitatile de exceptie ale generalului.

Culmea insa, una dintre aceste virtuti, mai exact seriozitatea, este cea care le da cel mai mult de furca penelistilor, dupa cum explica Blaga insusi.

Concret, liderul liberal crede ca Oprea isi va tine cuvantul si il va sustine pana la capat pe Victor Ponta. Dar chiar si asa, co-presedintele PNL tot nu-l slabeste cu avansurile politice  pe seful progresistilor: „L-am cunoscut pe domnul Gabriel Oprea in momentul in care a facut parte din Guvernul Boc si tot ce pot sa va spun este ca s-a comportat extrem de corect si el, si parlamentarii domniei sale, fata de sustinerea guvernului din care a facut parte. Atunci cand a picat Guvernul Boc nu s-a intimplat din cauza domnului Oprea, ci pentru ca o parte din fostii nostri colegi asa au considerat ei ca este mai bine, sa-si urmeze un alt parcurs politic, un alt parcurs in viata”.

Desi parea ca este suficient, Vasile Blaga nu s-a oprit aici cu aprecierile la adresa lui Gabriel Oprea, despre care a lasat sa se inteleaga ca ar fi omul momentului in politica.

„In actuala economie parlamentara, rolul domnului Gabriel Oprea, precum si rolul UNPR este important, pentru ca in Parlament avem ce-a votat poporul la ultimele alegeri generale si atunci, in actuala conjunctura politica, sigur ca domnul Oprea are un rol important”, a mai precizat co-presedintele PNL.

Le-a luat fata liderilor PSD si PNL

Faptul ca presedintele UNPR a devenit un personaj politic cu mare greutate este demonstrat si de cercetarile sociale publicate in ultima perioada. Potrivit unui sondaj realizat de Avangarde, Gabriel Oprea este singurul politician in ascensiune (37% in topul increderii), depasind intr-un timp foarte scurt pe Liviu Dragnea (36%) sau Alina Gorghiu (20%). Si mai interesant este faptul ca liderul UNPR vine atat de tare din urma incat mai are putin si il „spulbera” chiar si pe Victor Ponta, diferenta dintre cei doi fiind doar de un procent in favoarea premierului.

author avatar
National
880 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger