AcasăPoliticaBoureanu, prins de radar. Politicianul, tras pe dreapta pe autostrada ce leaga...

Boureanu, prins de radar. Politicianul, tras pe dreapta pe autostrada ce leaga Capitala de Constanta

Politicianul Boureanu a avut ghinion, sambata, ajungand sa se numere printre soferii care au fost prinsi calcand prea mult pedala de acceleratie a autoturismului la volanul caruia se aflau.

Un politist a anuntat, la fata locului, faptul ca fostul deputat democrat-liberal a fost prins conducand cu 190 de kilometri/ora. Mai exact cu 60 de kilometri peste limita admisa pe portiunea de drum pe care rula, mai precis cea din apropiere de statia de taxare de la Fetesti, unde se aflau oamenii legii. S-a intamplat sambata, in jurul orei 13. „Nu cred ca am avut viteza asta. (…) Am inteles ca am avut 189 km/h”, a sustinut Cristian Boureanu.

Grabindu-se, cel mai probabil, sa ajunga pe litoral, avand in vedere ca a fost tras pe dreapta de politistii de la Rutiera pe Autostrada Soarelui (A2) – cea care leaga Bucurestiul de Constanta, Cristian Boureanu a fost sanctionat in conformitate cu litera legii, pentur ca a depasit viteza maxima admisa pe sectorul de drum respectiv.

Daca este sa ne amintim care sunt prevederile legale in situatiile de acest gen, va spunem ca politicianul are de platit o amenda, dar si ca va ramane fara permis timp de 90 de zile.

186 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger