AcasăPoliticaBombonica Prodana, fosta Dragnea, din nou in fata procurorilor

Bombonica Prodana, fosta Dragnea, din nou in fata procurorilor

Liviu Dragnea si Bombonica Dragnea pot rasufla usurati dupa decizia procurorilor

Fosta sotie a actualului lider al PSD, Liviu Dragnea, a dat din nou ochii cu procurorii, pentru a doua oara in aproximativ o saptamana.

(foto: b1.ro)

Bombonica Prodana a venit la DNA chiar la mijlocul zilei de vineri, 1 aprilie, in jurul orei 12.40. A ales sa nu faca declaratii si s-a grabit sa intre in sediul procurorilor, situat pe strada Stirbei Voda.

Cel mai probabil, femeia a fost chemata pentru a da noi declaratii in dosarul in care a ajuns in vizorul DNA, avand in vedere ca “vizita” sa vine la doar cateva zile de cand mai trecuse pragul acestei institutii, la momentul respectiv aflandu-se ca a fost instiintata despre faptul ca pe numele sau s-a inceput urmarirea penala, intr-o cauza in care sunt cercetate si alte persoane, presupuse fapte care ar fi avut loc in urma cu ceva ani.

La data respectiva, procurorii anuntau ca Bombonica Prodana, fosta Dragnea, este suspectata de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit. Mai exact, „in perioadele 3 martie – 1 august 2008 si 3 iulie 2009 – 1 august 2010, suspecta Prodana Bombonica, in calitate de coordonator al Complexului de servicii destinate copilului si familiei si in calitate de sef Serviciu secretariat din cadrul DGASPC Teleorman, prin incalcarea cu stiinta atributiilor de serviciu, desi a cunoscut faptul ca doua subordonate, incadrate in functia de referent la institutiile pe care le conducea, nu s-au prezentat la serviciu si nu au respectat prevederile contractului individual de munca si fisa postului, nu a intreprins nici un demers de sanctionare a persoanelor respective”, anuntau procurorii, intr-un comunicat.

author avatar
Cristina Stefan
254 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger