AcasăPoliticaBogdan Olteanu n-are voie sa discute cu trei persoane importante din familie

Bogdan Olteanu n-are voie sa discute cu trei persoane importante din familie

Desi nu sunt certati, nu isi pot vorbi. Pare greu de crezut, dar e cat se poate de adevarat si este situatia in care se gasesc fostul viceguvernator al Bancii Nationale, parintii acestuia, dar si fosta nevasta.

Magistratii au stabilit ca Olteanu nu poate comunica de nicio culoare, indirect sau direct, cu cei care i-au dat viata, dar nici cu Cristina, fosta sotie. Motivul care a generat o astfel de ogligatie in cazul fostului sef al Camerei Deputatilor, intrat in vizorul procurorilor, este acela ca persoanele in cauza sunt martori in dosarul fostului politician si urmeaza sa fie audiati in instanta.

Drept urmare, desi de la inceputul lunii in curs a fost eliberat din Arestul Central, fiind plasat in arest la domiciliu, Olteanu nu poate lua legatura cu apropiatii. E important de precizat faptul ca pe lista martorilor audiati deja sau care urmeaza sa discute cu procurorii, in cauza de fata, figureaza si alte nume.

Bogdan Olteanu a intrat in vizorul procurorilor in aceasta vara, fiind retinut in prima faza, in luna iulie, fiind suspectat de trafic de influenta.

author avatar
Cristina Stefan
156 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger