AcasăPoliticaBodu sare la gatul ”Buldogului” Blaga

Bodu sare la gatul ”Buldogului” Blaga

Sebastian Bodu ii reproseza lui Vasile Blaga eliminarea lui din randul candidatilor eligibili la europarlamentare

Ramas in afara locurilor eligibile pe lista PDL pentru PE, actualul parlamentar democrat-liberal Sebastian Bodu isi ataca seful.

Sebastian Bodu ii reproseza lui Vasile Blaga eliminarea lui din randul candidatilor eligibili la europarlamentare

”Domnul Blaga e preocupat de contractele ginerelui (…) Poate ar trebui sa candidez ca independent”, si-a varsat Bodu naduful pe Facebook. Asta nu inainte de a-si insira realizarile si a-i acuza pe colegii sai de partid ca le-au uitat: ”S-au finalizat dosarele din fotbal. Nimeni nu mai tine minte ca totul a plecat de la mine. Nici macar propriul meu partid. Toti si-au recuperat taxa de prima inmatriculare in instanta. Dar cine a ridicat prima data problema (platind cu functia) nu mai tine nimeni minte. Nici macar propriul partid. Cine a avut cei mai buni indicatori de performanta din istoria fiscului, fara de care cota unica ar fi fost considerata un esec, nu mai tine minte nimeni. Nici macar propriul partid”.

Concurat de PNL-ul lui Antonescu, PDL gafaie pe culoarul Opozitiei

Atacul lui Bodu este pentru Vasile Blaga doar floare la ureche pe langa pericolul de a ajunge in umbra lui Crin Antonescu. Adversar care, odata revenit in opozitie, si-a regasit talentul oratoric si aplombul de odinioara. De aici, probabil, si ”coincidenta” care a facut ca PDL sa anunte (a doua zi dupa ce Antonescu l-a tavalit pe Ponta in aplauzele unei bune parti a asistentei) atacarea, in Parlament, a noii accize la carburanti, a taxei pe constructii speciale si a legii partidelor politice. Concluzia: concurat de Antonescu, Blaga a fost nevoit sa bage PDL-ul in viteza.

author avatar
Simona Badulescu
376 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger