AcasăPoliticaBodu revine in PNTCD. Numele lui, pe lista partidului la europarlamentare

Bodu revine in PNTCD. Numele lui, pe lista partidului la europarlamentare

Actualul eurorparlamentar PDL Sebastian Bodu se alatura din nou Partidului National Taranesc Crestin Democrat, cu aproximativ trei luni inainte de europarlamentare.

Ar fi putut candida ca independent pentru un loc in Parlamentul European (PE), insa a ales sa se alature numelor de pe lista PNTCD-ului la europarlamentare. Anuntul ca a revenit in randurile taranistilor a fost facut  de Bodu insusi, pe contul sau de Facebook, duminica, la cateva zile dupa ce liderii PNTCD il invitau pe fostul democrat-liberal sa se alature formatiunii politice, pentru a candida la scrutinul pentru PE.

Politicianul a explicat ca, desi a strans suta de mii de semnaturi necesara pentru a intra in lupta pentru un fotoliu de europarlamentar, a ales sa aiba sustinerea formatiunii politice conduse de Aurelian Pavelescu, pe motiv ca „un eventual mandat obtinut ca independent nu ar fi un proiect politic”, ci doar un job. „Accept astazi invitatia PNTCD de a candida pe listele sale electorale pentru Parlamentul European, drept pentru care redevin membru al acestui partid, dupa mai bine de 20 de ani. (…) Alaturi de un partid politic pot face insa mult mai mult. Ma pot implica in politica interna, pot participa la redactarea unor acte normative, pot veni cu initiative care sa schimbe ceva in Romania, in mod direct si nu doar prin intermediul Bruxelles-ului”, precizeaza Bodu, in mesajul postat pe contul sua oficial de pe reteaua de socializare.

194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger