AcasăPoliticaBoc: Despre suspendare, ma straduiesc cu greu sa nu folosesc cuvinte grele

Boc: Despre suspendare, ma straduiesc cu greu sa nu folosesc cuvinte grele

Fostul premier nu doar ca nu sustine ideea unei noi suspendari a sefului statului, dar considera ca o asemena propunere ar putea veni doar din directia unor „oameni politici iresponsabili”.

In conditiile in care in ultimele zile, de cand liderul PLR, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, luni, ca va prezenta propunerea privind suspendarea lui Basescu, urmand sa aiba discutii in acest sens cu grupurile parlamentare din Senat, subiectul privind posibilitatea concretizarii unui astfel de demers a fost indelung dezbatuta, Emil Boc a facut un comentariu in acest sens, miercuri, intr-o conferinta de presa.

Democrat-liberalul vede acest subiect al unei posibile suspendari a lui Traian Basescu, a treia la numar, drept o „nebunie”, cu efecte riscante. „Despre suspendare, ma straduiesc cu greu sa nu folosesc cuvinte grele sau etichete care sa denote o asemenea nebunie. Numai oamenii politici iresponsabili care nu au nimic in comun cu securitatea acestei tari pot sa vina cu astel de propuneri. Aceste propuneri joaca Romania la ruleta ruseasca. Cred ca pana la urma ratiunea va învinge”, a punctat Emil Boc, citat de voceatransilvaniei.ro.

100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger