AcasăPoliticaBoc: Alegerile prezidentiale din acest an, mai interesante ca niciodata

Boc: Alegerile prezidentiale din acest an, mai interesante ca niciodata

Emil Boc

Dat fiind numarul mare de candidati inscrisi in cursa pentru Cotroceni, fostul prim-ministru e de parere ca alegerile pentru sefia statului, care vor avea loc in aceasta toamna, vor fi mai „interesante ca niciodata”.

Emil Boc

Prezidentialele din 2014 aduc o premiera pe scena politica autohtona. Cum sunt nu mai putin de 14 politicieni care lupta pentru cea mai inalta functie in stat, Emil Boc vede competitia pentru fotoliul de la Palatul Cotroceni cu atat mai speciala, in cursa fiind si doua femei, respectiv Elena Udrea, prezidentiabilul Partidului Miscarea Populara, dar si Monica Macovei, fosta democrat-liberala, care candideaza ca independent la scrutinul din noiembrie. „Alegerile prezidentiale din acest an sunt mai interesante ca niciodata, daca ne gandim, poate, si la numarul de candidati. Niciodata nu am avut 14 candidati la cea mai inalta functie in stat. Dintre care doi candidati sunt femei”, a declarat primarul Clujului, miercuri, citat de b1.ro.

Pe langa Udrea si Macovei, in cursa pentru Cotroceni s-au mai inscris Victor Ponta (PSD), Klaus Iohannis (ACL), Calin Popescu Tariceanu (independent), Teodor Melescanu (independent, Corneliu Vadim Tudor (PRM), Dan Diaconescu (PP-DD), Mirel Mircea Amaritei – Partidul Prodemo, William Branza – Partidul Ecologist Roman, Gheorghe Funar, Kelemen Hunor (UDMR),  Zsolt Szilagyi – Partidul Popular al Maghiarilor din Transilvania si Constantin Rotaru – Partidul Alianta Socialista.

75 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger