AcasăPoliticaBoboc, despre dosarul Valcov: Comisia Juridica din Senat a primit un volum...

Boboc, despre dosarul Valcov: Comisia Juridica din Senat a primit un volum care nu are legatura cu speta

Presedintele Comisiei Juridice din Senat a anuntat, marti in jurul pranzului, ca forul in fruntea caruia se afla a primit, de la Parchet, un volum care nu ar avea legatura cu speta aflata in lucru, respectiv cea a fostului ministru al Finantelor, Darius Valcov.

Ca urmare, odata constatata eroarea, Catalin Boboc si ai sai colegi au decis sigilarea dosarului respectiv, urmand ca reprezentantii institutiei in cauza sa fie anuntati pentru a veni sa preia volumul despre care s-a stabilit ca nu are legatura cu cazul Valcov, analizat marti de catre senatorii juristi, inainte de a fi supus votului comisiei.

„Este un volum, un dosar care nu are legatura cu speta pe care noi o discutam astazi. Probabil ca, in mod eronat, din volumul mare de dosare pe care il au cei de la Parchet l-au transmis (…) Nu are legatura cu dosarul cauzei (…) L-am resigilat si o sa-i informam pe cei de la Parchet sa vina sa-l ridice”, a anuntat senatorul Catalin Boboc.

Pe 19 martie, DNA solicita Senatului incuviintarea retinerii si a arestarii preventive a lui Valcov, fostul primar al Slatinei, pe care procurorii anticoruptie il acuza de coruptie.

sursa foto: cdep.ro

174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger