AcasăPoliticaBlaga si Udrea au ingropat securea razboiului

Blaga si Udrea au ingropat securea razboiului

Departe de a fi un adevarat lider de partid, Vasile Blaga da dovada ca este totusi un om politic precaut. Constient de faptul ca risca sa-si puna partidul in cap daca o exclude pe Elena Udrea, democrat-liberalul a preferat sa stinga conflictul.

Vasile Blaga nu indrazneste sa faca deranj prea mare in partid
Elena Udrea sustine in continuare o colaborare PDL-PMP

”Am avut o discutie – n-am niciun motiv sa cred ca nu a fost foarte sincera – cu doamna Udrea. Si-a declarat devotamentul fata de partid, fata de faptul ca nu o intereseaza o alta constructie politica”, a declarat Vasile Blaga, care a tinut sa dea asigurari ca nu va exclude oameni din partid.

”Am vazut o dezinformare crasa (…) referitoare la existenta unei liste negre pe care era Elena Udrea sau Theodor Paleologu. Domnul Paleologu, ca un copil, s-a si grabit sa raspunda fara sa intrebe colegii din Biroul Permenent National”, a mai spus liderul PDL. Informatia privind intalnirea a fost confirmata si de Elena Udrea, aceasta precizand insa ca va milita in continuare pentru o colaborare cu Partidul Miscarea Populara. ”Voi ramane in continuare membru PDL, activ si loial partidului. Dar cred ca nu putem fi impotriva presedintelui si a Miscarii Populare, macar si din calcul politic pragmatic”, a afirmat Udrea.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
275 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger