AcasăPoliticaBlaga se scutura de scamele de pe dreapta

Blaga se scutura de scamele de pe dreapta

Vasile Blaga le da cu flit oportunistilor din zona de dreapta

Nemultumit de faptul ca partidul pe care-l conduce este atacat sistematic de cei care propovaduiesc unirea dreptei, liderul democrat-liberal Vasile Blaga le-a transmis acestora ca si-au pierdut locul la masa negocierilor.

Vasile Blaga le da cu flit oportunistilor din zona de dreapta

Disperati. Asa i-a caracterizat Blaga pe cei care cer insistent formarea unui pol pe zona de dreapta. ”Nu poti sa scuipi in farfuria in care ai mancat. Pot sa inteleg disperarea unora si altora, dar daca mergem singuri in alegeri asta nu inseamna aroganta, nu ne-ati auzit atacand pe nimeni, chiar daca in fiecare zi suntem atacati. Culmea, de cei care spun sa ne unificam, de niste scame plecate de la noi, nici macar nu sunt franjuri”, a afirmat  liderul democrat-liberal.

Mai mult, ca sa le faca-n ciuda ”scamelor”, Vasile Blaga a precizat ca PDL ramane cea mai puternica formatiune de dreapta. ”N-am avut numai adversari in fata, am avut adversari si in spate, unii ne-au cantat prohodul, altii sperau sa ne desfiintam, dar nu numai ca nu s-au intamplat lucrurile acestea, dimpotriva, partidul este pe un trend pozitiv, in octombrie a atins un nivel psihologic de 20%. Si, in ciuda unora care se considera inca membri de partid si a altora care ne-au parasit, partidul a reusit si va demonstra la europarlamentare ca este cea mai puternica forta de dreapta din Romania”, a conchis presedintele PDL.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
303 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger