AcasăPoliticaBlaga pregateste excluderea Elenei Udrea din PDL

Blaga pregateste excluderea Elenei Udrea din PDL

Dupa ce i-a indepartat din partid pe toti cei care au indraznit sa-l critice, Vasile Blaga vrea sa scape acum si de Elena Udrea, singurul personaj politic care reprezinta o adevarata amenintare pentru el.

Vasile Blaga conduce PDL dupa principiul ”cine nu este cu mine este impotriva partidului”
Elena Udrea, pe lista neagra a conducerii PDL

Eliminarea concurentei interne pare a fi singurul scop al lui Vasile Blaga. Constient de faptul ca Elena Udrea i-a luat fata din punct de vedere politic, liderul democrat-liberal lucreaza de zor la dosarul in baza caruia va cere excluderea colegei sale din partid. Printre ”capetele de acuzare”, la loc de cinste,  figureaza delictul de opinie si duplicitatea. Nici aici insa Blaga nu a reusit sa fie original, inspirandu-se din atacurile pe care Cezar Preda le-a lansat la adresa Elenei Udrea. ”Ipocrizia nu poate fi dusa la maximum. Ca sa fie foarte clar, toti colegii vor trebui sa aiba o atitudine transanta, ce doresc in viata: in PDL urmarind obiectivele partidului, sau in PDL incercand sa coaguleze oameni spre alte zone ca partidul sa nu-si poata atinge obiectivele”, i-a transmis liderul democrat-liberal Elenei Udrea. Iar amenintarile nu s-au oprit aici, Blaga lasand sa se inteleaga ca va cere excluderea din partid a fostului ministru al Turismului. ”Nu poti fi un membru fidel al PDL contribuind la constructia unui alt partid. Si, pana la urma, lucrurile le vom clarifica destul de repede. Vom avea si un Colegiu Director la Baia Mare. Cine este in PDL va trebui sa munceasca pentru ca acest partid sa-si atinga obiectivele”, a mai spus Blaga.

”Nu plec din PDL”

In replica, fostul ministru al Turismului i-a sfatuit pe liderii PDL sa-si regleze tirul asupra adversarilor politici de la USL si sa nu mai caute tapi ispasitori pentru esecurile lor politice. ”Cred ca sunt unii in conducere astazi, de regula cei care nu sunt in stare sa obtina voturi, care incearca sa acopere lipsa de rezultate a PDL dand vina pe altii pentru ce se intampla cu partidul. Vad ca ii preocupa mai mult Elena Udrea decat sa critice Guvernul Ponta”, a comentat Elena Udrea.

[poll id=”567″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.489 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger