AcasăPoliticaBlaga: Numele viitorului partid va fi PNL. Candidatul il anuntam pe...

Blaga: Numele viitorului partid va fi PNL. Candidatul il anuntam pe 4-5 august!

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a confirmat, joi, zvonurile cum ca viitorul partid, rezultat din fuziunea PNL-PDL, se va numi PNL, acesta precizand si ca numele candidatului comun va fi anuntat in urmatoarele saptamani.

Blaga a anuntat, de asemenea, ca  imnul noului partid va fi cel al PDL iar sediul noii formatiuni politice va fi in Aleea Modrogan, numarul 1, adica vechiul sediu al liberalilor.

„Intr-o astfel de negociere, fiecare trebuie sa castige. Nu poti sa pleci la drum dorindu-ti ca numai unul sa aiba de castigat. PDL castiga un mare partid politic”, a afirmat Vasile Blaga, intrebat de ce a renuntat partidul sau la nume.

Atat Vasile Blaga, cat si Klaus Iohannis au declarat, joi, ca numele candidatului comun al PNL-PDL la alegerile prezidentiale din noiembrie va fi anuntat in 4-5 august.

„S-au încheiat negocierile politice pentru unificarea dreptei. Sunt foarte multumit. Acest partid nu este creat doar pentru a castiga prezidentialele, ci pentru a schimba Romania in bine. Noi ne dorim sa castigam prezidentialele cu candidatul pe care il vom desemna dupa 1 august”, a spus presedintele PNL, Klaus Iohannis.

Noul partid se va inregistra in 2015.

author avatar
Alina Costache
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger