AcasăPoliticaBlaga: Nu s-a pus problema niciodata sa fuzionam - astazi, maine -...

Blaga: Nu s-a pus problema niciodata sa fuzionam – astazi, maine – cu PNL-ul

Odata ce liderul liberalilor a anuntat, luni dimineata, intentia de a le propune liberalilor aderarea la grupul PPE din Parlamentul European, din care face parte si PDL-ul, presedintele Vasile Blaga a salutat idee exprimata de catre Crin Antonescu.

Vasile Blaga

Pe fondul zvonurilor aparute in ultimele ore, privind o posibila fuziune PNL-PDL, liderul PDL a facut o serie de precizari, intr-o interventie telefonica la digi24.ro „Nu s-a pus problema  niciodata sa fuzionam, astazi, maine, cu PNL-ul, dar salut decizia domnului presedinte Antonescu de a adera, practic, la grupul popularilor europeni, daca ea va fi sprijinita de PNL, cu atat mai bine, noi nu ne vom opune”, a declarat Blaga.

Precizarile lui Blaga au venit la scurta vreme dupa anuntul facut de catre Crin Antonescu, urmare a rezultatelor de la alegerile europarlamentare. Pe langa faptul ca a afirmat ca isi „asuma esecul”, dat fiind ca obiectivul PNL la acest scrutin era atingerea unui scor de 20%, si nu de aproximativ 15%, cat s-a obtinut, Crin Antonescu a lasat sa se inteleaga ca isi va da demisia din fruntea partidului. Nu inainte de a exprima propunerea pe care o va lansa in cadrul sedintei conducerii PNL -a ceea ca liberalii sa adere la grupul PPE din Parlamentul European, mentionand ca a luat in calcul varianta ca „Uniunea Europeana nu trebuie sa fie condusa de un presedinte socialist”.

119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger