AcasăPoliticaBlaga ii arata usa Elenei Udrea

Blaga ii arata usa Elenei Udrea

Vasile Blaga o avertizeaza pe Elena Udrea ca o paste excluderea, daca nu inceteaza cu ”atacurile” la adresa PDL in plin an electoral.

Actualii lideri ai PDL afirma ca Elena Udrea joaca stramb
Vasile Blaga sustine ca nu va mai suporta mult ”atacurile” Elenei Udrea

Liderului PDL nu i-au cazut deloc bine declaratiile de sustinere facute de Elena Udrea la adresa lui Emil Boc, in dauna prezidentiabilului deja validat de pedelisti, Catalin Predoiu. De asemenea, lui Blaga i-au displacut si comentariile facute de Udrea pe tema sanselor pe care le-ar avea Crin Antonescu in cursa pentru Cotroceni. Ca atare, Blaga o avertizeaza pe Elena Udrea ca risca ”sa-i fie aplicat statutul”, respectiv sa fie exclusa din PDL, daca nu se potoleste.

”Ar trebui sa decida, pana la urma, doamna Udrea: mai ramane sau nu in partid, ca despre asta este vorba. Poate sa ramana in partid daca respecta deciziile partidului. In interiorul partidului nu sunt VIP-uri, deciziile trebuie respectate de toata lumea. Daca nu le respecta, iar decizia partidului este luata de peste 100.000 de membri, ea nu are un regim special in partid, chiar daca o cheama Elena Udrea, va trebui la un moment dat sa aplicam Statutul. Nu este o amenintare, este o constatare”, a conchis presedintele democrat-liberal.

author avatar
Simona Badulescu
1.307 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger