AcasăPoliticaBlaga, gafa la Conventia PDL: Obiectivul nostru, participarea la guvernare pe usa...

Blaga, gafa la Conventia PDL: Obiectivul nostru, participarea la guvernare pe usa din DOS!

Vasile Blaga, candidat la sefia PDL, a gafat in discursul sustinut in fata celor 5.000 de delegati PDL, sambata, la Romexpo, spunand ca obiectivul partidului ar fi castigarea alegerilor, in 2016, si participarea la guvernare „pe usa din dos”. Dupa o scurta pauza, s-a corectat si a spus „pe usa din fata”.

Iata principalele declaratii ale lui Vasile Blaga:

-am guvernat in 2012 intr-o perioada foarte grea.

-am castigat batalia cu criza si este meritul guvernarii Boc.

-am depus motiunea impreuna cu o serie de romani cu care am castigat batalii, dar si cu o serie de tineri

-2012 a fost cel mai politizat an politic din istoria Romaniei moderne, asta a facut ca munca foarte multor primari si presedinti de CJ sa nu mai poata fi valorizata. A venit vara. Am fost de partea buna a lucrurilor, l-am aparat pe domnul presedinte, am fost pe scena la fiecare miting alaturi de dansul

-angajamentul pentru dvs: PDL un partid unit, pentru ca va trebui sa reconstuim in multe locuri de la firul ierbii. Va trebui sa mergem in teritoriu si sa reconstruim partidul. Un PDL unit insemna ca suntem unul langa altul, iar eu am demonstrat ca sunt omul care aduna, nu dezbina.

PDL, un partid puternic. Obiectivul nostru este castigarea alegerilor generale din 2016 si participarea la guvernare pe usa din dos…. pe usa din fata, nu pe usa din dos!

– am ajuns sa pierdem guvernarea, nu mi-o imputati mie. Un PDL puternic este acela care se bazeaza pe fiecare militant si acorda incredere fiecarui membru, ca la randul lui fiecare membru trebuie sa aiba incredere in partid.

-nu poti fi in acelasi timp si in partid si in afara lui!

– PDL, un partid al solutiilor – am guvernat intr-o perioada grea, este adevarat. Am luat masurile pe care le-am luat.

– nu confund democratia interna cu anarhia

– vom castiga alegerile din 2016 si va promit acest lucru

464 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger