AcasăPoliticaBlaga: Europarlamentarele "vor arata valoarea PDL". Cui a tinut sa multumeasca in...

Blaga: Europarlamentarele „vor arata valoarea PDL”. Cui a tinut sa multumeasca in mod deosebit!

Incepand prin a spune ca scrutinul pentru Parlamentul European va arata valoarea PDL-ului, liderul democrat-liberalilor a tinut sa le multumeasca numelor grele din partidul sau, fosti ministri, care au ales sa ramana fideli acestei formatiuni.

Aflat in plina campanie pentru europarlamentare, Blaga a stat, duminica, de vorba cu simpatizantii din Ilfov ai formatiunii sale, impreuna cu Theodor Stolojan si Traian Ungureanu. Nu a uitat, insa, sa mentioneze un aspect, odata ce pe contul sau de pe o cunoscuta retea de socializare au fost postate fotografii de la intrunire. Acela ca, in timp ce unii democrat-liberali au ales sa paraseasca barca democrat-liberala, pentru a trece in tabara Miscarii Populare, formatiune obladuita de catre actualul sef al statului, altii au ramas fideli cauzei PDL.

Asa ca liderul a tinut sa le multumeasca si public, prin intermediul Facebook-ului, pentru faptul ca „iubesc” acest partid. Nu inainte de a-si marturisi convingerea ca PDL, despre care spune ca este „partidul european al Romaniei” isi va „arata valoarea”, pe 25 mai, cand au loc alegerile europarlamentare. Printre membrii PDL laudati de Blaga pentru statornicie se numara Monica Macovei, dar si Gheorghe Flutur. PDL este partidul european al Romaniei pentru ca noi am dus tara in Uniunea Europeana: Monica Macovei la Justitie, Sulfina Barbu la Mediu, Anca Boagiu la Transporturi, Gheorghe Flutur la Agricultura, eu la administratie si interne. Toti am inlaturat „steguletele rosii si galbene” iar Romania a putut intra in 2007 in UE. Toti sunt membri ai PDL si astazi, nu au plecat niciunde. Au ramas in acest partid pentru ca sunt oameni care au principii si care iubesc PDL. Le multumesc pentru statornicie si pe aceasta cale”, a tinut sa remarce Blaga, pe contul sau de pe reteaua de socializare amintita anterior.

Foto: Facebook

159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger