AcasăPoliticaBlaga, dupa discutiile PNL si PDL cu delegatia FMI: Cerem suspendarea liberalizarii...

Blaga, dupa discutiile PNL si PDL cu delegatia FMI: Cerem suspendarea liberalizarii pretului la gaze

Vasile Blaga

Liderii celor doua formatiuni politice, Iohannis si Blaga, au condus delegatia comuna PNL-PDL la discutiile avute, miercuri, cu reprezentantii FMI, ai Bancii Mondiale si ai Comisiei Europene aflati la Bucuresti.

Vasile Blaga

Dupa intrevedere, Vasile Blaga a anuntat ca reprezentantii celor doua formatiuni solicita suspendarea liberalizarii pretului la gaze. „Noi cerem suspendarea liberalizarii pretului la gaze, in conditiile in care, pe de-o parte nu exista o piata unica a gazelor in Europa, pe de alta parte exista doar doi furnizori de gaze in Romania – Petrom si Romgaz – si un singur importator: Rusia”, a subliniat Blaga.

Iohannis: PNL si PDL lucreaza impreuna la un proiect economic

Mai mult, in cadrul declaratiei de presa comune, de dupa intrevederea cu delegatia FMI, BM si CE, liderul interimar al PNL, Klaus Iohannis, a punctat ca au existat discutii pe marginea impozitului pe profit reinvestit, dar si ca PNL si PDL lucreaza la un program economic, pe care il vor prezenta reprezentantilor straini in cadrul unei intalniri viitoare.

„Noi, cele doua partide, PNL cu PDL, lucram impreuna la un program economic, dorim sa venim cu o abordare comuna si la urmatoarea intalnire venim cu un concept care se adreseaza exact chestiunilor importante pentru partenerii nostri de discutie”, a concluzionat edilul sibian.

225 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger