AcasăPoliticaBlaga, dupa ce Ungureanu a fost nominalizat sa preia sefia SIE: Sunt...

Blaga, dupa ce Ungureanu a fost nominalizat sa preia sefia SIE: Sunt convins ca vor veni voturi si din partea PSD

Vasile Blaga

Laudand propunerea facuta de catre Klaus Iohannis, miercuri, in privinta nominalizarii lui Mihai Razvan Ungureanu pentru a prelua conducerea Serviciului de Informatii Externe (SIE), Vasile Blaga e cat se poate de increzator ca liberalul va primi „unda vede” si de la Legislativ, nu doar de la Cotroceni.

Vasile Blaga

„Este o nominalizare foarte buna. Este un om care are multa experienta in zona respectiva. A mai condus Serviciul de Informatii Externe si cred ca nu numai grupul nostru de parlamentari al PNL il va vota. Cred ca va trece prin Parlament”, a comentat Blaga anuntul venit, miercuri in jurul pranzului, din directia Palatului Cotroceni.

Si in ciuda faptului ca doua dintre vocile cunoscute ale PSD-ului, senatorii Daniel Savu si Ilie Sarbu, au anuntat ca nu vor vota propunerea presedintelui pentru sefia SIE, copresedintele Partidului National Liberal se declara optimist asupra faptului ca, pana la urma, nominalizarea va avea si voturi din directia parlamentarilor social-democrati. „Sunt convins ca vor veni voturi si din partea PSD, sunt oameni lucizi acolo, ati vazut si ieri (marti-n.r), la Strategia de Securitate Nationala”, si-a argumentat Blaga parerea.

author avatar
Cristina Stefan
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger