AcasăPoliticaBlaga, despre ipoteza suspendarii lui Basescu: Praf in ochii romanilor!

Blaga, despre ipoteza suspendarii lui Basescu: Praf in ochii romanilor!

Liderul democrat-liberal considera ca propunerea inaintata de catre Calin Popescu Tariceanu, liderul Partidului Liberal Reformator, privind o posibila suspendare si demitere a presedintelui, nu e nimic altceva decat o tema falsa.

Ideea e doar praf aruncat in ochii electoratului, e de parere Vasile Blaga, incercandu-se, de fapt, sa se abata atentia de la chestiuni cu adevarat importante, cum ar fi, sustine democrat-liberalul, „rateul cu comisarul european, care se prefigureaza” sau chestiuni in legatura cu situatia economica a tarii si locurile de munca. „Pentru noi aceasta dezbatere nu exista si nu ne intereseaza”, a concluzionat, sambata, copresedintele Aliantei Crestin Liberale.

Precizarile lui Blaga vin la o zi dupa ce Tariceanu a anuntat ca propune initierea procedurii de suspendare si demitere a liderului de la Cotroceni, prezentand si un calendar al acestui posibil demers, respectiv ca suspendarea presedintelui, de catre Parlament, sa aiba loc in jurul datei de 23 septembrie, urmand ca organizarea referendumului de demitere sa aiba loc pe 2 noiembrie, in aceeasi zi in care are loc primul tur de scrutin al alegerilor pentru sefia statului.

130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger