AcasăPoliticaBlaga: Cred ca Udrea va candida la presedintie. Face ce vrea si...

Blaga: Cred ca Udrea va candida la presedintie. Face ce vrea si nu ce-i spune presedintele

Liderul democrat-liberalilor nu vede posibila, cel putin nu in viitorul apropiat, o colaborare, la nivel politic, cu reprezentantii Partidului Miscarea Populara, condus de Elena Udrea. Cat priveste posibilitatea ca fostul ministru PDL al Turismului sa candideze pentru prima functie in stat, in toamna, Blaga nu exclude aceasta ipoteza.

Democrat-liberalul e de parere ca Elena Udrea ar putea intra in cursa pentru Cotroceni, motivand ca fosta sa colega de partid, care i-a fost si rivala, primavara trecuta, la congresul in care s-a ales seful formatiunii, „face ce vrea” si nu se lasa sfatuita in aceasta directie, nici macar, sustine PDL-istul, de actualul sef al statului.

Incepand prin a spune, intr-un interviu acordat Gandul Live, ca nu ii pasa ce decizie va lua Udrea in aceasta directie, liderul PDL a declarat, in cele din urma, ca parerea lui e ca daca sefa PMP isi va dori sa intre in lupta pentru cea mai inalta functie in stat, Udrea va face, pana la urma, acest pas si se va inscrie la prezidentialele din toamna. „Ce va face, nu ma intereseaza, pur si simplu nu ma intereseaza. Ca va candida, eu cred ca da. Face ce vrea si nu ce-i spune presedintele, hai sa fim seriosi. Stiu asta de ani de zile. Totdeauna, Elena Udrea a facut ce a vrut, din acest punct de vedere„, a punctat Blaga.

149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger