AcasăPoliticaBlaga: Continuam realizarea marelui partid de centru-dreapta. PDL nu o sa stea...

Blaga: Continuam realizarea marelui partid de centru-dreapta. PDL nu o sa stea in nume!

PDL a decis, luni, in unanimitate, sa continue procesul de realizare „a marelui partid de centru-dreapta”, a precizat Vasile Blaga, subliniind ca democrat-liberalii sunt dispusi sa renunte la denumire.

Blaga a declarat ca reprezentantii PDL si PNL se vor reintalni marti, la ora 18.00, „in format presedinte de partid plus cinci colegi”, urmand sa discute despre calendarul de fuziune, scrie antena3.ro.

„Am discutat pe larg relatia colaborarii cu PNL si in unanimitate BPN a hotarat si este mai decis decat oricand sa continue procesul de realizare a marelui partid de centru-dreapta”, a precizat Blaga dupa sedinta BPN al PDL.

Vasile Blaga a precizat ca nu putea oferi niciun mandat nimanui pe tema fuziunii deoarece Conventia partidului decide in legatura cu fuziunile. „Eu reiterez ce-am spus, nu o sa stam in nume, daca tot restul problemelor sunt rezolvate, sunt convins ca impreuna cu liberalii o sa ajungem la cea mai buna varianta. Maine, la ora 18.00, vom avea intalnire la PNL in format presedinte de partid plus cinci colegi si o sa discutam si acest calendar”, a adaugat democrat-liberalul.

Delegatiile PNL-PDL s-au reunit, luni dimineata, pentru a discuta despre pasii pentru continuarea procesului de fuziune intre cele doua formatiuni, fiind alese si eventuale date pentru un congres comun, 12 sau 19 iulie, au declarat surse participante la reuniune.

author avatar
Alina Costache
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger