AcasăPoliticaBlaga: Am aprobat, cu unanimitate de voturi, protocolul de FUZIUNE, prin comasare,...

Blaga: Am aprobat, cu unanimitate de voturi, protocolul de FUZIUNE, prin comasare, cu PNL

Vasile Blaga

La finalul sedintei conducerii PDL, liderul democrat-liberalilor a anuntat doua masuri importante aprobate in cadrul intrunirii de luni.

Vasile Blaga

De departe cea mai asteptata decizie a fost cea in legatura cu proiectul politic cu PNL. In acest sens, Blaga a declarat ca aceasta fuziune, prin comasare, a primit unda verde in cadrul sedintei de luni a Colegiului Director National. Concret, fostul ministru a precizat ca in cadrul sedintei de luni au fost votate, in unanimitate, atat protoclul de fuziune, cat si statutul noii formatiuni si programul politic. Acest partid se vrea, sustine liderul PDL, a fi unul „care sa castige toate alegerile de aici înainte – si cele prezidentiale, si cele generale, dar si cele locale.

Totodata, in cadrul Colegiului Director de astazi s-a decis si fuziunea, prin absorbtie, dintre Forta Civica, partid condus de fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, si formatiunea democrat-liberala. „Consecventi drumului nostru de a unifica dreapta, iata ca dupa ce am incheiat protocolul de fuziune cu Initiativa Romania Liberala, am aprobat azi si protocolul de fuziune cu Forta Civica, acest lucru urmand sa se materializeze in prima din cele trei conventii de sambata ale PDL”, a mai punctat Vasile Blaga.

113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger