AcasăPoliticaBilantul MAI, prezentat in prezenta premierului si a sefilor Camerelor, dar in...

Bilantul MAI, prezentat in prezenta premierului si a sefilor Camerelor, dar in absenta presedintelui

Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu, dar si alti demnitari ai statului au fost prezenti, alaturi de ministrul Carmen Dan, miercuri, la sedinta de bilant a activitatii Ministerului de Interne.

Daca presedintii celor doua Camere ale Parlamentului, precum si premierul Grindeanu, dar si seful SRI, Eduard Hellvig, au fost prezenti la sedinta de evaluarea a activitatilor desfasurate de catre reprezentantii MAI-ului in decursul anului trecut – aflata in plina desfasurare la momentul de fata -, nu putini au fost cei care au ramarcat faptul ca de la intrevedere a lipsit primul om in stat. Totul, in conditiile in care, se stie deja, Klaus Iohannis a fost prezent atat la bilantul Ministerului Apararii, cat si a celui Public, dar si la sedinta de evaluare a activitatii DNA-ului pe 2016. De altfel, nici Laura Kovesi nu a fost prezenta la reuniunea ce se desfasoara la sediul MAI.

Sedinta de la sediul MAI – in cadrul careia au vorbit deja, pe langa Carmen Dan, si sefii celor doua Camere – a inceput la ora 11.

author avatar
Cristina Stefan
226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger