AcasăPoliticaBigiu a demisionat din functia de presedinte al CJ Buzau

Bigiu a demisionat din functia de presedinte al CJ Buzau

Suspendat din functie dupa ce a ajuns in vizorul oamenilor legii, Cristinel Bigiu a decis sa renunte la sefia Consiliului Judetan Buzau , anuntand ca nu mai vrea sa aiba de-a face cu viata politica si ca planuieste sa revina in mediul privat.

Anuntul a fost facut in prima parte a zilei de miercuri, Bigiu motivandu-si hotararea de a-si anunta hotararea abia astazi, in conditiile in care este suspendat din functia in cauza de cateva luni, prin faptul ca a ascultat vocea Strazii, si ca o respecta, nicidecum ca ar fi vinovat. „Nu am facut-o pana acum pentru ca nu am vrut sa fie interpretata ca o vina in dosarul in care am fost retinut, sunt nevinovat si sper sa se dovedeasca asta in instanta. Am considerat moral sa-mi dau demisia dupa ce oamenii au cerut in strada demisia clasei politice (…) Din respect pentru oameni am decis sa-mi dau demisia acum”, a precizat Bigiu, citat de opiniabuzau.ro.

Va amintim ca Bigiu, care a candidat in cursa pentru sefia CJ Buzau pe listele USL, este acuzat in trei dosare de coruptie. Politicianul in varsta de 47 de ani a fost retinut pe 8 decembrie anul trecut, la acea data anuntandu-se ca a fost prins in flagrant primind mita, pentru atribuirea unui contract. Ulterior trimiterii in judecata in dosarul respectiv, deja fostul sef al CJ Buzau a mai aflat ca este judecat in alte doua dosare de coruptie.

163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger