AcasăPoliticaBecali: Iohannis nu poata sa vorbeasca asa ca mine!

Becali: Iohannis nu poata sa vorbeasca asa ca mine!

Gigi Becali nu admite sa fie cotat mai prost decat actualul presedinte

Gigi Becali nu poate sa priceapa cum de Klaus Iohannis este bun de politician, iar el nu. ”Daca are fata de presedinte, eu sunt direct rege!”, si-a sintetizat Becali nedumerirea.

Gigi Becali nu admite sa fie cotat mai prost decat actualul presedinte

Repudiat de PNL la putina vreme dupa ce tot liberalii l-au bagat in Parlamentul Romaniei, Gigi Becali se compara cu Iohannis si nu pricepe neam de ce actualul presedinte ar fi cotat politic mai bine decat el. ”Aaa, nu e bun Becali la PNL! Cum domnul Becali la PNL? Strica imaginea PNL… Nu e bun, Iohannis e bun. De ce? Iohannis e bun si de premier si de presedinte si cumva si de imparat e bun, Becali nu e bun. Ma, ce am facut?! Pana la urma ce au facut ei si ce am facut eu… Am facut cat toti la un loc! Stii cati bani aduc eu acum din Europa? Eu ii aduc, eu! Cat a adus ma, Iohannis, cate milioane a adus el din Europa sa bage in circuitul economic al Romaniei? Pai voi nu vedeti lucrurile? El nici nu poate sa vorbeasca asa ca mine. … Nu zice nimeni.

Becali il ia peste picior pe Klaus Iohannis: e bun de premier, presedinte si imparat

E un castig pentru PNL, dar de ce Becali nu e un castig si asta e si premier si prim-ministru, este si presedinte… Atunci eu trebuie sa fiu rege. Sa ma puna pe mine in palat pentru ce am facut pentru tara asta!”, a comentat Becali, sufocat de atata nedreptate.

author avatar
Simona Badulescu
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger