AcasăPoliticaBEC a stabilit ordinea pe buletinele de vot la alegerile pentru Parlamentul...

BEC a stabilit ordinea pe buletinele de vot la alegerile pentru Parlamentul European!

Sortii au decis in ce ordine vor aparea pe buletinele de vot partidele si candidatii independenti care intra in cursa pentru PE, in speranta ca vor obtine mandate de reprezentare a Romaniei in forul european.

Astfel, joi, la sediul Biroului Electoral Central (BEC) a fost stabilita, prin tragere la sorti, in ce ordine vor aparea candidatii pe bulentinele de vot. Prima pozitie a revenit democrat-liberalilor, urmati de Partidul Miscarea Populara, UDMR si PSD. In casutele urmatoare vor figura numele PNL-ului si al PRM-ului, urmati de formatiunile care nu au, la aceasta data, reprezentanti in Parlamentul European – Alianta Nationala a Agricultorilor, Partidul Dreptatii Sociale, Partidul Noua Republica, Partidul Verde, Forta Civica, Partidul Ecologist Roman, Partidul Alternativa Socialista, PNTCD si Partidul poporuluin – Dan Diaconescu.

De asemenea, s-a stabilit ca numele candidatilor care vor intra in cursa ca independenti vor figura pe buletinele de vot in ordinea depunerii dosarelor de candidatura, la BEC, dupa cum urmeaza: Corina- Georgiana Ungureanu, Constantin-Titian FIlip, Danut Liga, Paul Purea, Iulian-Pericle Capsali, Peter Costea. Mircea Diaconu, Eugen-Valentin Daeanu.

244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger