AcasăPoliticaBasescu, zambind: As fi un exceptional premier/Ciolos continua politica Guvernului Ponta

Basescu, zambind: As fi un exceptional premier/Ciolos continua politica Guvernului Ponta

Fostul sef al statului considera ca ar fi un sef de Guvern cat se poate de bun. Mai mult, actualul lider al Miscarii Populare crede ca nici nu ar avea adversari, la aceasta data, pe scena politica, in materie de aspiranti la fotoliul de prim-ministru.

„As fi un exceptional premier (…). Nu avem in politica un om care sa fie mai bun premier decat as fi eu”, a sustinut, zambind, Traian Basescu, seara trecuta, la Romania TV. Totodata, fostul presedinte a lamurit ca nu ar mai taia pensii si salarii, cum s-a intamplat in 2010, in timpul guvernarii Boc, „decat daca o situatie de criza ar impune acest lucru”.

Actualul premier continua politica Guvernului Ponta

Cel putin asa se arata convins fostul sef al statului care, in aceeasi emisiune, a mentionat ca la aceasta data cam asa ar parea sa arate lucrurile. „Dupa parerea mea, Guvernul Ciolos a abandonat obiectivul pentru anul 2016.  (…) Ceea ce a anuntat premierul Ciolos – a anuntat, de fapt, continuarea politicii Guvernului Ponta. Asa cum a anuntat, intra in vigoare noul Cod Fiscal, se maresc salariile toate cu 10%, cu exceptia celor care au primit deja mariri de 25% – Sanatatea si Educatia. Deci, este o continuare totala a politicii bugetare a Guvernului Ponta”, a sustinut actualul lider al Miscarii Populare, intrebadu-se, apoi, retoric, care mai e „logica Guvernului de tehnocrati”.

164 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger