AcasăPoliticaBasescu viseaza la un cuplu cu Udrea

Basescu viseaza la un cuplu cu Udrea

Tentat de functia de premier, Traian Basescu recunoaste ca nimeni nu s-ar inghesui sa-l desemneze in fruntea Guvernului, cu o exceptie: Elena Udrea.

Traian Basescu spune ca doar Elena Udrea l-ar numi premier, in cazul in care ea ar ajunge presedinte

”Ar exista tentatia de a ajunge premier, dar nu ma va desemna nimeni pentru ca stiu prea multe. In ipoteza in care Elena Udrea ar castiga prezidentialele, cred ca ea ma va numi premier, asta daca discutam de ipoteze”, a afirmat Traian Basescu in interviul acordat, ieri, unui cotidian on-line. In context, Basescu a afirmat hotarat si ca ar pune votul in urna pentru Elena Udrea, daca aceasta ar candida la Presedintie.

Presedintele il provoaca pe premier la un duel televizat

Evocarea prezidentialelor din toamna l-a introdus in discutie pe Victor Ponta – candidatul pe care PSD-ul vrea sa-l arunce in lupta pentru Cotroceni. Iar in ceea ce-l priveste pe Traian Basescu, Ponta si-a asumat, de voie – de nevoie sarcina, o dovada in acest sens fiind si campania pe care deja si-o face, folosind ca pretext alegerile europarlamentare. Dornic sa-l tavaleasca putin pe Ponta, Basescu s-a grabit sa raspunda afirmativ atunci cand  fost intrebat daca ar participa la o dezbatere televizata, referitoare la starea natiunii, cu actualul premier. ”Cu multa placere. Cred ca societatea romaneasca ar avea nevoie de o astfel de dezbatere, mai ales ca in multe probleme economice avem viziuni diferite. Da, as accepta cu multa placere”, a acceptat pe loc Basescu, adaugand si ca ar prefera o discutie de doua ore, pentru a se putea intra in ”detaliile” problemelor atacate.

PMP-ul, miluit cu un salariu prezidential

Revenindu-se la partipriurile politice, Traian Basescu a fost intrebat direct daca a bagat bani in campania electorala a PMP. ”Nu, dar voi contribui cu cat imi permite legea. Abia astept sa iau salariul pe luna mai si le voi dona un salariu de presedinte de 6.000 de lei. Eu constat ca nu prea au bani, nu prea au afisaj, nu prea au spoturi fata de ce au alte partide si de aceea salariul pe luna aceasta il donez lor”, a venit imediat replica prezidentiala.

[poll id=”748″]

author avatar
Simona Badulescu
514 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger