AcasăPoliticaBasescu sustine ca, daca va fi suspendat, va cere o prelungire a...

Basescu sustine ca, daca va fi suspendat, va cere o prelungire a mandatului: Nu as vrea sa fiu in pielea lui Ponta

Vorbind despre propunerea initiata de Tariceanu, privitor la suspendarea sa din functie, Traian Basescu a dat de inteles, o data in plus, ca nu se teme de o eventuala astfel de masura.

In opinia presedintelui, demersul ar fi infaptuit nu pentru eventuale incalcari ale Constitutiei, ci doar „de dragul unui joc politic”, iar acest demers nu are cum sa fie privit cu ochi buni la nivel international, fiind „un semn ca democratia nu mai functioneaza”.

Seful statului a mai declarat, seara trecuta, la postul B1 TV, ca daca se va intampla sa fie suspendat, va cere o prelungire a mandatului, aspect de care e convins ca nu va fi pe placul actualului premier, prezidentiabilul PSD. „Daca o fac, imaginati-va ca ii infrang la referendum, raman presedinte si cum se va desfasura turul doi, nu as vrea sa fiu in pielea lui Ponta, cu mine ramas la Cotroceni, pentru ca ar fi infrant inainte de a se defasura turul doi”, a precizat presedintele, referitor la ipoteza de a fi suspendat a treia oara.

150 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger