AcasăPoliticaBasescu sustine ca a ramas fara cateva mii de fisiere din calculator

Basescu sustine ca a ramas fara cateva mii de fisiere din calculator

In contextul situatiei care o are drept protagonista pe actuala sefa a DNA, despre care s-a anuntat, recent, ca ar fi fost tinta unei tentative de spionaj, fostul sef al statului a sustinut ca s-a aflat in situatia de a constata ca i-ar fi disparut mai multe documente din calculator.

Traian Basescu a facut aceste afirmatii seara trecuta, intr-o interventie la Romania TV, mentionand ca totul s-ar fi intamplat in urma cu aproximativ doua luni, ceea ce ar putea inseamna februarie acest an, dar si ca a anuntat in acest sens reprezentantii Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS). „Mi s-a intrat in calculator mie, acum vreo doua luni. Am informat STS-ul, de buna seama. Se pare ca in calculatorul tatalui doamnei Kovesi s-a intrat acum, in luna martie. (…) A doua zi dimineata am informat STS-ul. Au venit, s-a recuperat ce s-a mai putut recupera, in rest mii, zeci de mii de fisiere distruse, poate si sustrase, nu stiu”, a sustinut actualul lider al PMP, la televiziunea amintita.

Cat priveste continutul fisierilor ‘disparute’, Basescu a explicat si despre ce ar fi fost vorba: „aveam documente nesecrete – spre exemplu rapoartele comisiilor prezidentiale, care sunt publice”.

167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger