AcasăPoliticaBasescu: SIE nu da niciodata structurilor de Parchete informari

Basescu: SIE nu da niciodata structurilor de Parchete informari

Fostul sef al statului a facut o serie de precizari importante dupa recentele declaratii ale Laurei Kovesi, cu privire la colaborarea institutionala cu Serviciul de Informatii Externe.

Prezent, seara trecuta, la TVR, fostul presedinte a adus in discutie doua posibile explicatii cu privire la recentele declaratii ale procurorului-sef al Directiei Nationale Anticoruptie. „Sunt doua variante -doamna Kovesi ori nu stie legea de functionare a SIE, ori a facut un joc care nu-i nici al tarii, nici al dansei. Pentru ce sa discreditezi un serviciu de spionaj? (…) SIE inseamna serviciul de spionaj al Romaniei, un serviciu de spionaj se ocupa de cu totul altceva decat sa priveasca lung dupa cei care, eventual, fac investitii cu bani fraudati din prin Romania”, a precizat fostul sef al statului.

„SIE nu da niciodata structurilor de Parchete informari”, ci fie le transfera SRI-ului, fie Politiei, a explicat Traian Basescu, facand referire la recentele nemultumiri exprimate de catre sefa DNA, fata de faptul ca acest Serviciu nu da informari despre anumite situatii care ar putea fi de interesul anchetatorilor anticoruptie.

168 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger