AcasăPoliticaBasescu si Ponta au ajuns sa se "dueleze" in filmulete pe Facebook....

Basescu si Ponta au ajuns sa se „dueleze” in filmulete pe Facebook. „Pisicut” versus manea (VIDEO)

(foto: Realitatea TV)

Seful statului si cel al Guvernului au trecut la contre pe retelele de socializare. Dar s-a trecut de la nivel de declaratii direct la faza postarilor video.

(foto: Realitatea TV)

Cel care a dat tonul a fost Traian Basescu, cel care, seara trecuta, a urcat pe Facebook un filmulet in care tine sa arate lumii cat de „pisicut” e premierul, in intalnirile cu liderul de la Cotroceni la care presa nu are acces. Este vorba despre o inregistrare din timpul unor intrevederi avute de cei doi demnitari, la sediul Presedintiei. Imaginile sunt prezentate astfel pe pagina de Facebook a sustinatorilor seful statului: „Leu la televizor, pisicut la Cotroceni”. VEZI VIDEO AICI

Dupa cum multi se asteptau, nu a durat mult si replica din directia primului-ministru a aparut, cum altfel, decat tot prin intermediul aceleiasi retele de socializare. Raspunsul lui Victor Ponta l-a reprezentat o manea-dedicatie, in care doi interpreti ai acestui gen muzical canta o piesa in care numele liderului de la Cotroceni este mentionat de foarte multe ori, melodia avand, de altfel, un titlu sugestiv -„Basescu presedinte”. Explicatia din dreptul inregistrarii cu pricina e simpla: „Filmuletul despre Traian Basescu!”.

[youtube]TsPm6ojcAeE#t=41[/youtube]

262 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger